PRODUCTSIn de salon werken we met verschillende merken. De manicures en pedicures worden uitgevoerd met producten van o.a. Gehwol, Samenwerkende Pedicures, Baehr en het lakken van de nagels wordt gedaan met OPI en Pink Gellac. Kiest u voor nagellak bij uw behandeling dan kunt u kiezen uit de 16 kleuren van OPI. Heeft u liever gellak, dan kunt u kiezen uit bijna 80 kleuren van Pink Gellac.

Sinds augustus 2019 werken wij ook met het merk Elleebana One Shot Lash Lift, Elleebana is een wimperlift behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze revolutionaire behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Een krultang wordt dus overbodig, omdat de wimpers worden gelift d.m.v. silivonen rods en hierdoor elk wimper haartje te behandelen is.
Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkruller. De Elleebana wimperlift is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Wil je meer informatie over deze behandeling stuur dan gerust een berichtje. Prijzen vind je terug onder het kopje ''
treatments ''.

Kiest u voor een gezichtsbehandeling, dan kunt u genieten van het merk Jan Marini Skin Research! Zowel voor mannen als voor vrouwen, jong en oud. Jan Marini Skin Research is een wetenschapsmerk dat is opgericht in 1994, het zijn medisch gevalideerde producten uit eigen laboratorium. Lees hieronder meer...JAN MARINI SKIN RESEARCH

De kracht van Jan Marini zit in de Skin Care Management System (SCMS), dit systeem bestaat uit ''5 steps'' en is het zogenaamde starting point. Het is een toolbox waar alle gereedschappen/ basisbehoefen inzitten. De combinatie van producten biedt alles wat de huid nodig heeft voor het creëren van oplossingen voor het beste resulaat. Het geheim van de SCMS is de kracht van toepassing van belangrijke ingrediënt technologieën die elkaar versterken voor een oplossingsgerichte aanpak om alle (grote) huidproblemen aan te pakken. JM staat voor resultaat op alle indicaties en klinisch bewezen vermindering van lijntjes en rimpels, rosacea, acne, acne littekens, hyperpigmentatie en algehele photo-aging.

JM heeft 2 awards voor Retinol Plus en is al 6x op rij bekroond door ''New Beauty'' als Beste Skin-Care System. Waar wacht je nog op, boek nu je treatment en ervaar het zelf.PINK GELLAC

Met Pink Gellac heb je altijd mooie verzorgde nagels voor een betaalbare prijs. Meer dan 200.000 gingen je voor, met Pink Gellac ben je in goede handen! Pink Gellac heeft prachtige kleuren en blijven 10 tot 14 dagen zitten. Ook als je nagelbijter bent is dit de ideale oplossing om er van af te komen. In de Base Coat zit o.a. vitamine E, B5 en calcium wat de groei van de natuurlijke nagel bevorderd. Dit is de basis voor langdurige en stevig gelakte nagels, ook zorgt het voor een goede hechting van de Pink Gellac. Door de speciale formule kunnen de natuurlijke
nagels ook niet verkleuren.

Pink Gellac heeft een groot assortiment, voor elke gelegenheid heb je wel een bijpassende kleur én zodra de gellak is uitgehard onder de LED lamp is het direct droog en kun je alles weer doen.

Wat is het verschil?

Tegenwoordig heb je vannalles, gellak, gelnagellak, gelnagels, acryl, maar wat is nou eigenlijk het verschil. Gellak (zoals Pink Gellac) is 100% gel waar een kleur aan toe is gevoegd. Gellak verstevigd de nagels, waardoor de lak er lang en mooi op blijft zitten, zonder te chippen. Gelnagellak is nagellak met een ''gel-look'', deze lak hardt dus ook niet uit onder een LED- of UV-lamp, maar heeft wel méér glans dan gewone nagellak. Gelnagels en acrylnagels wordt meestal gebruikt om de nagels te verlegen dit kan niet met gellak of gelnagellak.

Heeft u meer vragen stuur ons gerust een bericht.


OPI

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood. Bij de nagellakken van OPI staat de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. OPI nagellakken staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten - met een geweldige glans!

OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers, zeker filmsterren stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfece kleurdekking en is 'shockproof'. De OPI lakken zijn zeer populair onder filmsterren, zoals Madonna, Jennifer Lopez, maar ook in Nederland zijn o.a. Candy Dulfer, Anouk en Quinty Trustfull fan van de fantastische OPI nagellakken.


www.beautybyamyrotterdam.nl - Ruigoord 216 - 3079XW Rotterdam IJsselmonde - 06-14 91 95 45 - KvK: 69811342