SPECIALSACTIES

Wij hebben regelmatig leuke acties... Volg ons op Facebook en/of Instagram dan blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips&tricks en ook de acties! Alvast een leuk weetje, in juni 2019 ben ik gevraagd voor een interview bij het vakblad FNV MOOI lijfstijl. Zie hier het resultaat.STEMPELKAART

Spaar voor je eigen korting! Bij elke 10 euro krijg je 1 stempel, heb je 10 stempels dan krijg je
5 euro korting op je eerst volgende behandeling, zie de
voorwaardenGIFT CARDS


O... What a lovely surprise!
Wil je iemand een leuk cadeau geven maar heb je geen idee wat, geef dan een cadeaubon van Beauty by Amy Rotterdam! Je kunt er een willekeurig bedrag op laten zetten of een bedrag t.w.v. een behandeling.

Bij Beauty by Amy Rotterdam heb je een breed scala aan behandelingen, voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. (vanaf 12 jaar)

Let op! Cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf 15 euro. De bon is geldig tot 6 maanden ná datum van uitgifte en moet in één keer besteed worden.

Natuurlijk kunt u ook producten bestellen via de mail, dan zorgen wij dat het leuk ingepakt is als u het komt ophalen. De kosten moeten worden voldaan per vooruitbetaling, wilt u het pakket thuis laten bezorgen dan komt er €6,95 verzendkosten bij. Bestel op tijd want op sommige producten zit een bepaalde levertijd.

Bestel
hier uw cadeaubon.STUDENTEN KORTING

Ben je student en in bezit van een school-of studentenpas, Beauty by Amy Rotterdam heeft de oplossing om er toch leuk uit te zien. Neem je school- of studentenpas mee naar de salon, samen met je ID of paspoort en krijg 20% korting op alle behandelingen!

*Één van de twee of beide niet bij je, dan geldt de korting helaas niet, zorg dus dat je altijd beide bewijzen meeneemt als je een behandeling hebt!


www.beautybyamyrotterdam.nl - Ruigoord 216 - 3079XW Rotterdam IJsselmonde - 06-14 91 95 45 - KvK: 69811342