TREATMENTS (prijzen per 1 juli 2024)

FACIALS
Huidverzorgende behandelingen
Jan Marini PLUS
€80,-
Kom helemaal tot rust met deze uitgebreide gezichtsbehandeling. Geniet van een heerlijke massage van nek, schouders, decolleté en gezicht. Tijdens het masker worden ook nog eens de handen gemasseerd. Ook kunt u kiezen uit één add-on die bij de behandeling is inbegrepen, wilt u een extra add-on dan kunt u deze bijboeken voor €12,-. Keuze uit: brow shaping, lip wax, lash tinting, brow tinting.

Jan Marini BASIS
€65,-
Weinig tijd maar toch genieten? Dan past deze gezichtsbehandeling perfect bij u! Bij deze behandeling kunt u kiezen uit één add-on die bij de behandeling is inbegrepen. Wilt u een extra add-on dan kunt u deze bijboeken voor €12,-. Keuze uit: brow shaping, lip wax, lash tinting, brow tinting. Tijdens het masker kunt u kiezen of de handen worden gemasseerd met een heerlijk geurende olie of dat u liever het masker ingemasseerd wilt hebben. (Let op: dit is een korte massage van alleen het gezicht, voor een uitgebreide massage kiest u de PLUS.)

Jan Marini ACNE*
€65,-
Last van onzuiverheden, deze behandeling wordt daar helemaal op aangepast. Naast de dubbele reiniging en scrub wordt er extra aandacht besteed aan het verwijderen van de onzuiverheden. De behandeling wordt afgesloten met een masker en verzorgende crème. Wilt u een extra add-on dan kunt u deze bijboeken voor €12,-. Keuze uit: brow shaping, lip wax, lash tinting, brow tinting.
*Check bij u verzekering of u in aanmerking komt voor een acne vergoeding, dan kan ik een declaratie uitschrijven die u dan zelf kunt indienen.

Huidverbeterende behandelingen
Jan Marini PEELING
€75,-
Een korte, maar zeer krachtige behandeling. Heeft u last van pigmentplekjes, rimpeltjes/fijne lijntjes, verwijde haarvaatjes, acne of rest acne (littekens) dan is deze peeling treatment perfect voor u. De fruitpeeling zorgt voor een snelle vernieuwing van de huid, het houdt de talgklieren schoon en werkt anti-inflammatoire.

Package deal 6x peeling
€375,-
6-serie van de Jan Marini PEELING, in maximaal 9 weken. Dit is dus in kuurverband, bij de eerste behandeling krijgt u een gratis intake. U krijgt 6 behandelingen voor de prijs van 5, wel dient u de betaling in één of maximaal twee keer te voldoen.

Package deal 10x peeling
€665,-
10-serie van de Jan Marini PEELING, in maximaal 15 weken. Dit is in kuurverband, bij de eerste behandeling krijgt u een gratis intake. U krijgt 10 behandelingen voor de prijs van 9, plus een extra korting van 10 euro. De betaling van de kuur dient u in één of maximaal twee keer te voldoen.

Body Back Facial
€60,-
Last van onzuiverheden op de rug? Dan is dit de behandeling die u zoekt. De rug wordt gereinigd, gescrubd en de onzuiverheden worden verwijderd. Tot slot wordt er nog kort een masker ingemasseerd en een verzorgende crème aangebracht.

MANICURES
Manicure (uit te breiden met onderstaande behandelingen*)
in vorm knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, nagelplaat polijsten
€23,-
*+ Soak Off (i.c.m. Basis Manicure)
verwijderen van gellak

+ €17,-
*+ OPI nagellak (i.c.m. Basis Manicure)
normale nagellak

+ €10,-
*+ Pink Gellac gelpolish (i.c.m. Basis Manicure)
gellak

+ €15,-
*+ SPA (i.c.m. Basis Manicure en/of lakken)
scrub, handmassage

+ €17,-
PEDICURES
BASIS Pedicure (uit te breiden met onderstaande behandelingen*)
Het cosmetisch netjes maken van de voeten:
knippen van de nagels, schoonmaak van de nagelomgeving en ruwe eelt plekjes vijlen (dus géén eelt verwijderen). Of kies voor een deelbehandeling: OF alleen nagelbehandeling OF alleen eelt behandeling

€30,-
PLUS Pedicure (uit te breiden met onderstaande behandelingen*)
Het uitgebreid verhelpen van problemen aan de voeten:
knippen van de nagels, schoonmaak van de nagelomgeving en medische problemen zoals: eelt snijden, likdoorns, kloven, schimmelnagels, verhoornde nagels, ingroeiende nagels enz.

€43,-
*+ Soak Off (i.c.m. Basis Pedicure of Plus Pedicure)
verwijderen van gellak

+ €17,-
*+ OPI nagellak (i.c.m. Basis Pedicure of Plus Pedicure)
normale nagellak

+ €10,-
*+ Pink Gellac gelpolish (i.c.m. Basis Pedicure of Plus Pedicure)
gellak

+ €20,-
*+ SPA (i.c.m. Basis Pedicure of Plus Pedicure en/of lakken)
scrub, voetmassage

+ €17,-
ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT
Wimperlift behandeling compleet, inclusief verven en masker
€60,-
Total new look: wimperlift compleet, inclusief verven en masker + epileren/harsen en verven van de wenkbrauwen
€90,-
ADD-ON (extra's)
Wimpers verven
€20,-
Wenkbrauwen verven
€20,-
Wimpers & wenkbrauwen verven
€35,-
Rubber base
€5,-
Heeft u dunne nagels en wilt u uw nagels verstevigen door middel van een rubber base (dikke gellak) dan kan dat tegen een meerprijs
Nail art
v.a.
€2,-
Wilt u nagelversiering op hand- of voetnagels, dan kunt u dat bijboeken vanaf €2,00. Verdere prijs wordt ter plekke besproken i.v.m. de hoeveelheid en de tijd van het zetten van de nail art. Deze prijs geldt ook als u meerdere kleuren wilt, de prijs is dan per extra kleur.

French manicure/pedicure
€10,-
Wil je een mooie en natuurlijke look, kies dan voor french manicure, de bekende natural look, of te wel het chique witte randje. Geschikt voor handen en voeten, maar alleen met gellak dus géén nagellak ivm de lange droogtijd

Hand- of voetscrub
€10,-
Hand- of voetmassage
€10,-
Medische add-on
€15,-
Heb je last van één likdoorn of één schimmelnagel, heb je geen hele behandeling nodig maar wil je alleen dat probleem laten behandelen, boek dan voor €15,- een medische add-on. Dit geldt niet voor alle nagels of alleen eelt verwijdere, kies dan voor een BASIS Pedicure deelbehandeling.

Nagelreparatie/verlenging (per nagel)
€17,-
Is je nagel afgebroken (diep ingescheurd), ben je nagelbijter of heb je last van een ingroeiende teennagel? Dan kan je kiezen voor een nagelverlenging, dit wordt gedaan door middel van acryl (exclusief de nagelbehandeling).

Acryl of gellak van een ander merk dan Pink Gellac verwijderen
€15,-
Heb je acrylnagels of gellak bij een andere salon laten zetten dan komt bovenop de Soak Off van €17,- nog een add on.

WAXING
Wenkbrauwen (epileren en/of waxen)
€18,-
Bovenlip
€13,-
Kin
€13,-
Bovenlip & kin
€25,-
Face wax: wenkbrauwen, wangen, bovenlip en kin (wilt u de hals ook meenemen is dat €10,- extra)
€40,-
Onderarmen
€23,-
Bovenarmen
€23,-
Gehele armen
€35,-
Onderbenen
€30,-
Bovenbenen
€30,-
Gehele benen
€50,-
Oksels
€20,-
Bikini (alles buiten de sliprand)
€28 ,-
Full Brazilian (volledige ontharing van de intieme zone)
€45,-
Rug (inclusief nek en schouders)
€60,-
Schouders
€30,-
Borst
€40,-
Buik
€30,-
Navellijn
€10,-
Handen en vingers
€10,-
Voeten en tenen
€10,-
www.beautybyamyrotterdam.nl - Ruigoord 216 - 3079XW Rotterdam IJsselmonde - 06-14 91 95 45 - KvK: 69811342